Susține-ne

Împreună, suntem mai buni, mai puternici, mai prieteni, împreună putem deveni o comunitate.

Susține-ne, așa cum ți se potrivește mai bine, fie prin prezența ca voluntar, dăruindu-ne din timpul sau cunoștințele tale, fie prin sprijin logistic sau financiar – astfel,  fiecare activitate sau drumeție împreună va fi începutul unui parteneriat viabil și al unei prietenii trainice. Îți mulțumim anticipat, pentru fiecare din variantele alese:

  • Colaborator în proiectele noastre
  • Membru voluntar al organizației noastre
  • Contributor sau susținător al activității noastre, prin direcționarea sumelor din impozitul pe venit sau profit, conform legislației în vigoare, ca persoană fizică sau juridică.
  • Donații directe, adică ordin de plată, în contul asociației, pe care îl găsiți mai jos sau pe pagina Contact a site-ului

Direcționează până la 3.5% din impozitul tău pe venit către Asociația Tânăr și Liber

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcționeze până la 3.5% din impozitul pe veniturile obținute în anul precedent către o entitate nonprofit. Altfel, suma respectivă va rămâne la bugetul de stat.

Utilizând această opțiune, veți stabili în ce domeniu să fie cheltuiți o parte din banii pe care i-ați plătit ca impozit. În același timp, veți contribui la realizarea unor proiecte pe care le considerați semnificative pentru comunitate. Suma reprezentând până la 3.5% din impozitul pe venit o puteți direcționa doar către o singură organizație nonprofit, o singură dată pe an.

Puteți direcționa 3.5 % din impozit către Asociația ”Tânăr și Liber” Piatra-Neamț, fie că sunteți salariat(ă) sau pensionar(ă), adică ați realizat în anul anterior venituri din salarii și/sau pensii impozabile.
Mulțumită celor de la Click pentru a completa on-line formularul 230 pentru Asociatia Tanar si Liber!!!, completarea formularului 230 a devenit foarte ușoară, putând folosi doar telefonul. Urmați acest link și citiți instrucțiunile.

 

Nu uitați însă să ne direcționați și nouă mail-ul de la ei, altfel noi nu avem de unde ști că ați completat formularul! 

Denumire organizație/entitate nonprofit:

Asociația Tânăr și Liber

Cod de identificare fiscală a entității nonprofit: CUI – 46045779
Cont bancar (IBAN): RO71 RNCB 0196 1726 4946 0001 

*** Termenul limită până la care se depun formularele (data poștei): 25 mai 

Comments are closed.