Susține-ne

https://tanarsiliber.ro/contact/Împreună, suntem mai buni, mai puternici, mai prieteni, împreună putem deveni o comunitate.

Susține-ne, așa cum ți se potrivește mai bine, fie prin prezența ca voluntar, dăruindu-ne din timpul sau cunoștințele tale, fie prin sprijin logistic sau financiar – astfel,  fiecare activitate sau drumeție împreună va fi începutul unui parteneriat viabil și al unei prietenii trainice. Îți mulțumim anticipat, pentru fiecare din variantele alese:

  • Colaborator în proiectele noastre
  • Membru voluntar al organizației noastre
  • Contributor sau susținător al activității noastre, prin direcționarea sumelor din impozitul pe venit sau profit, conform legislației în vigoare, ca persoană fizică sau juridică.
  • Donații directe, adică ordin de plată, în contul clubului, pe care îl găsiți mai jos sau pe pagina Contact a site-ului

*** Direcționează 2% din impozitul tău pe venit către Tânăr și Liber

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcționeze 2% (în 2020, această sumă este denumită ”sumă reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit” – procentul variază în funcție de tipul ONG-ului) din impozitul pe veniturile obţinute în anul precedent către o entitate nonprofit. Dacă nu o folosiţi donând-o, suma respectivă va rămâne statului.

Utilizând această opţiune, veți stabili în ce domeniu să fie cheltuiţi o parte din banii pe care i-aţi plătit ca impozit. În acelaşi timp, veți contribui la realizarea unor proiecte pe care le consideraţi semnificative pentru comunitate. Suma reprezentând 2% din impozitul pe venit o puteţi direcţiona doar către o singură organizație nonprofit, o singură dată pe an, anul acesta, termenul până la care puteți dona această sumă este 25 mai 2020. .

Puteţi direcţiona 2%* din impozit către Filiala ”Tânăr și Liber” Piatra-Neamț, astfel: Dacă sunteţi salariat(ă) sau pensionar(ă) adică ați realizat în anul anterior venituri din salarii și/sau pensii impozabile,

Descărcaţi FORMULARUL 230, care este deja completat cu datele asociației noastre, tipăriţi-l, completaţi-l cu datele dvs. şi semnaţi-l. Nu este necesar să completați și suma pe care o direcţionaţi, această sumă va fi calculată de către cei de la administrația financiară, în funcţie de impozitul pe venituri plătit deja de dvs în anul anterior completării.

  • În cazul în care aveţi un formular listat în alb, vă rugăm să îl completați cu datele următoare:

Denumire organizație/entitate nonprofit:

Filiala Clubului Eco-Turistic Dr.Gh.Iacomi

Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 42654370

Cont bancar (IBAN): RO96 BTRL RONC RT05 5886 1101

  • În cazul în care nu aveți posibilitatea să tipăriți dvs. formularul, contactați-ne sau discutați cu un membru al asociației noastre, ne găsiți la adresa de e-mail office@tanarsiliber.ro sau pe pagina de facebook ”Tânăr și Liber
  • După ce l-ați completat și semnat, depuneți gratuit FORMULARUL 230, direct la administraţia financiară de care aparţineţi (unde aveți domiciliul) sau expediați-l prin poștă, cu confirmare de primire, la aceeași instituție.

*** Termenul limită până la care se depun formularele (data poștei): 25 mai 2020

*** Începând din acest an, există o nouă opțiune pe formularul 230 – Căsuța ”Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani” se bifează în cazul în care contribuabilul solicită prin cerere distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat pentru același beneficiar pentru o perioadă de 2 ani. Solicitarea poate fi reînnoită după expirarea perioadei de 2 ani.

Comments are closed.