Gianina Păun

Îmi place să călătoresc, îmi doresc să văd locuri noi, să cunosc oamenii și obiceiurile locurilor care lasă o amprentă asupra noastră. Sunt “dependentă” de aerul de munte. Este locul perfect pentru meditaţie, pentru suflet, este locul unde eşti atât de aproape de Dumnezeu, unde te pierzi și te regăsești, nesperat.

În anii din urmă, m-am dedicat proiectelor în care am crezut, în care am dăruit din ceea ce sunt, din ceea ce știu, din ceea ce, la rândul meu, am primit de la alții – tabere de dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi, tabere pentru copii defavorizaţi, acţiuni ecologice sau cu specific montan, voluntariat la diverse competiţii, acţiuni de într-ajutorare a celor provenind din medii cu dificultăţi, etc.

Am fost membru activ în clubul Iacomi timp de 8 ani, perioadă în care am învățat, am muncit și am crescut. Am crescut generații, am inițiat proiecte și tradiții, care merg mai departe frumos, pentru că poartă în ele o parte din sufletul nostru, voluntarii. Căci doar cu inima poți construi, așa cum doar cu lipsa ei poți dărâma ce au construit alții…

În luna martie 2020, a luat ființă Filiala de tineret a clubului, Filiala ”Tânăr și Liber”, la inițiativa celor care mai cred în oameni, în libertatea de a alege sănătos, în tinerețea pe care o trăiești asumat, chiar și atunci când buletinul spune altceva.  

 Drumul e mereu lung, cu provocări diverse, intense şi educative. Oamenii vin și pleacă de lângă noi, vorbele se spun sau se uită, însă ceea ce rămâne după noi, este ceea ce construim, ceea ce dăruim celorlalți, ce dăm mai departe… Am învățat că doar împreună putem construi… pentru că oamenii reprezintă valoarea cea mai de preţ a unei organizaţii.

Mai cred în oameni şi în puterea viselor. În zâmbetul sincer și fapta mai presus de orice cuvânt. Cred că putem atinge orice culme, dacă ne dorim îndeajuns”….

Please follow and like us:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.